Home » Muismatten

Muismatten

Muismatten zijn er in vele soorten en maten, zeker in de promotionele wereld. Muismatten worden dan ook veelvuldig ingezet als het gaat om een promotie campagne. De matten worden tegenwoordig ook in iedere gewenste vorm geleverd, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo en/of een van uw producten. Een leuke give away om te geven én te krijgen. 

Sticky Muismat  Muismat eigen vorm

De promotionele muismatten worden van veel verschillende soorten materiaal gemaakt. De meest gebruikte muismat is de Hardtop. Dit is een muismat voorzien van een schuimrubber laag aan de onderzijde. Deze wordt standaard geleverd met een dikte van 3mm of 5mm. De toplaag is voorzien van een pvc beschermlaag waardoor de bedrukking van uw logo/booschap nooit zal vervagen.

Door de veelzijdigheid van muismatten zijn er vele promotionele acties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een ludieke muismatten mailing!
De lichtgewicht muismat is hier uitermate geschikt voor, door zijn lichte gewicht houdt u ook de portokosten laag. Met het grote bedrukbare oppervlakte van de muismat komt uw reclameboodschap duidelijk over en is altijd zichtbaar!